Cosmetice profesionale on-line, Joico, Opi, Guinot, Bruno Vassari, Wella, Wella Professionals, Sp

Interior Salon Cleopatra

    Salonul Cleopatra si-a deschis portile in august 2005, la intersectia strazilor Basarabiei si Nae Leonard oferind clientilor 200m2 de frumusete.
    In februarie 2010, in urma colaborarii cu cei mai buni arhitecti si designeri specializati in decorarea saloanelor de infrumusetare, salonul Cleopatra a fost reamenajat si redecorat conform celor mai noi tendinte, avand in vedere confortul si intimitatea clientilor. Spatiul a fost compartimentat intr-o serie de cabinete si spatii de lucru care asigura intimitatea si relaxarea pe care clientii nostri o cauta. A fost pastrat un spatiu generos pentru coloristica si hair-styling iar zona de samponare a fost mutata intr-un spatiu intim, ambient perfect pentru masajul facut de Mihaela  si de scaunele shiatsu.
    Designul minimalist al mobilierului si scaunele de coafura de la cei mai renumiti furnizori din Europa asigura un ambient relaxant si familiar, oferind clientului confortul pe care il merita.

   Am selectat din multitudinea de produse cosmetice din piata doar cele care pot satisface cele mai exigente cerinte. Si amintim aici Kerastase, Wella, SP, Joico, Sebastian, Nioxin, OPI, Guinot, Bruno Vassari, Belnatur.
    Dar toate aceste n-ara avea rost fara adevarata valoare a salonului Cleopatra - Personalul. Echipa salonului Cleopatra este alcatuita din cei mai buni profesionisti din oras si care pot oricand sa se infrunte cu orice stilist din tara. In permanenta suntem la curent cu cele mai noi tendinte, fiind nelipsiti de la seminare si workshopuri.

Te asteptam.
Echipa Salon Cleopatra

 
Kerastase Masca Force Arhitecte 200ml

144.00 RON
SP Body Mousse Elegant Shape

73.00 RON
Joico Silk Result Smoothing Shampoo

0.00 RON
Nioxin System 6 Cleanser.300ml

74.00 RON
SP Volumize Leave-in conditioner

77.00 RON
SP Men Pigment Mousse Blonde

85.00 RON
Nioxin system 3

121.00 RON
Kerastase Ciment Termique 125ml

133.00 RON
Guinot Hydrazone Yeux

0.00 RON
Moroccanoil Weightless Hydrating Mask 250ml

192.00 RON
Guinot Long Vie Bust

0.00 RON
Moroccanoil Luminous Spray Strong 330ml

93.00 RON
Joico RE-NU Softness& Manageability Shampoo

105.00 RON
Joico Moisture Recovery Conditioner

75.00 RON
Guinot Teint Hydratant

0.00 RON
Director Web