Cosmetice profesionale on-line, Joico, Opi, Guinot, Bruno Vassari, Wella, Wella Professionals, Sp

Interior Salon Cleopatra

    Salonul Cleopatra si-a deschis portile in august 2005, la intersectia strazilor Basarabiei si Nae Leonard oferind clientilor 200m2 de frumusete.
    In februarie 2010, in urma colaborarii cu cei mai buni arhitecti si designeri specializati in decorarea saloanelor de infrumusetare, salonul Cleopatra a fost reamenajat si redecorat conform celor mai noi tendinte, avand in vedere confortul si intimitatea clientilor. Spatiul a fost compartimentat intr-o serie de cabinete si spatii de lucru care asigura intimitatea si relaxarea pe care clientii nostri o cauta. A fost pastrat un spatiu generos pentru coloristica si hair-styling iar zona de samponare a fost mutata intr-un spatiu intim, ambient perfect pentru masajul facut de Mihaela  si de scaunele shiatsu.
    Designul minimalist al mobilierului si scaunele de coafura de la cei mai renumiti furnizori din Europa asigura un ambient relaxant si familiar, oferind clientului confortul pe care il merita.

   Am selectat din multitudinea de produse cosmetice din piata doar cele care pot satisface cele mai exigente cerinte. Si amintim aici Kerastase, Wella, SP, Joico, Sebastian, Nioxin, OPI, Guinot, Bruno Vassari, Belnatur.
    Dar toate aceste n-ara avea rost fara adevarata valoare a salonului Cleopatra - Personalul. Echipa salonului Cleopatra este alcatuita din cei mai buni profesionisti din oras si care pot oricand sa se infrunte cu orice stilist din tara. In permanenta suntem la curent cu cele mai noi tendinte, fiind nelipsiti de la seminare si workshopuri.

Te asteptam.
Echipa Salon Cleopatra

 
Nioxin System 4 Cleanser fine hair.300ml

0.00 RON
Joico Body Luxe Design Foam

0.00 RON
Nioxin System 2 Scalp Revitaliser Conditioner. 300ml

0.00 RON
Guinot Anti-Fatigue Yeux

0.00 RON
SP Men Everyday Tonic

0.00 RON
Moroccanoil Extra Volume Shampoo 250ml.

0.00 RON
Kerastase Bain Elixir Ultime 250ml

0.00 RON
Guinot Douceur de Vie

0.00 RON
Kerastase Tratament Leave-in Nutritive Nectar Thermique 150ml

0.00 RON
Joico Color Endure Conditioner

0.00 RON
Guinot Masque Hydra Beaute

0.00 RON
Kerastase Initialiste 60ml

0.00 RON
Kerastase Ulei Elixire Ultime U 125ml

0.00 RON
Joico K-PAK Conditioner

0.00 RON
Moroccanoil Clarifying Shampoo 250ml

0.00 RON
Director Web