Cosmetice profesionale on-line, Joico, Opi, Guinot, Bruno Vassari, Wella, Wella Professionals, Sp

Interior Salon Cleopatra

    Salonul Cleopatra si-a deschis portile in august 2005, la intersectia strazilor Basarabiei si Nae Leonard oferind clientilor 200m2 de frumusete.
    In februarie 2010, in urma colaborarii cu cei mai buni arhitecti si designeri specializati in decorarea saloanelor de infrumusetare, salonul Cleopatra a fost reamenajat si redecorat conform celor mai noi tendinte, avand in vedere confortul si intimitatea clientilor. Spatiul a fost compartimentat intr-o serie de cabinete si spatii de lucru care asigura intimitatea si relaxarea pe care clientii nostri o cauta. A fost pastrat un spatiu generos pentru coloristica si hair-styling iar zona de samponare a fost mutata intr-un spatiu intim, ambient perfect pentru masajul facut de Mihaela  si de scaunele shiatsu.
    Designul minimalist al mobilierului si scaunele de coafura de la cei mai renumiti furnizori din Europa asigura un ambient relaxant si familiar, oferind clientului confortul pe care il merita.

   Am selectat din multitudinea de produse cosmetice din piata doar cele care pot satisface cele mai exigente cerinte. Si amintim aici Kerastase, Wella, SP, Joico, Sebastian, Nioxin, OPI, Guinot, Bruno Vassari, Belnatur.
    Dar toate aceste n-ara avea rost fara adevarata valoare a salonului Cleopatra - Personalul. Echipa salonului Cleopatra este alcatuita din cei mai buni profesionisti din oras si care pot oricand sa se infrunte cu orice stilist din tara. In permanenta suntem la curent cu cele mai noi tendinte, fiind nelipsiti de la seminare si workshopuri.

Te asteptam.
Echipa Salon Cleopatra

 
Nioxin System 5 Scalp Revitaliser Conditioner. 300ml

90.00 RON
Kerastase Bain Clarifiant 250ml

81.00 RON
Guinot Creme 888 Vital Antirides

0.00 RON
Guinot Hydrazone Moisturing Cream

0.00 RON
Kerastase Masca Cristalliste 200ml

144.00 RON
Joico K-PAK Chelating Shampoo

79.00 RON
Nioxin System 3 Cleanser fine hair.300ml

74.00 RON
SP Men Gel Paste Shampoo

50.00 RON
SP Hydrate Finish

66.00 RON
Kerastase Homme Bain Capital Force anti-matreata 250ml

81.00 RON
Kerastase Bain Chroma Riche 250ml

81.00 RON
Guinot Creme Specifique Vergetures

0.00 RON
Joico Silk Result Smoothing Conditioner

0.00 RON
SP Repair Shampoo

61.00 RON
Joico Daily Care Leave-In Detangler

73.00 RON
Director Web